Personvern

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg - Horten personvern

Personvernregler

Databeskyttelse hos Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten

Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten ønsker deg velkommen til ditt besøk på vår nettside og din interesse for vår organisasjon og virke, dyrebeskyttelse og dyrevelferd.

Beskyttelse av personopplysninger er viktig for oss. Alle nettbaserte aktiviteter i Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten foregår i samsvar med gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger og datasikkerhet.

Denne databeskyttelsesinformasjonen informerer deg om hvordan Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten håndterer informasjon under besøket på Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten nettside, samt behandling av personopplysninger hos Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten

Innsamling og behandling av personopplysninger nettside

Nettstedet til Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten kan generelt brukes uten å gi personopplysninger. Personopplysninger refererer til all informasjon som identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller postadresse. Slike data lagres kun hvis du gir den til Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten, for eksempel når du registrerer deg som medlem, eller adopterer dyr.

Behandling av personopplysninger

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten behandler personopplysninger kun med formål å registrere medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, etter utfylt skjema for medlemskap er fyllt inn og sendt.

Dine opplysninger blir behandlet i henhold til samtykke og GDPR Art. 7 Samtykke. Du kan når som helt tilbakekalle ditt amtykke ved å kontakt oss. Ditt medlemskap blir da slettet.

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten behandler også dine persoopplysninger i form av en kontrakt, når du adopterer dyr fra oss.

Dine opplysninger blir behandlet i henhold til GDPR Art. 5. (prinsipper ved behandling av peronopplysninger). samt Art. 6, 1 b (lovlighet ved behandling av personopplysninger).

Personopplysninger som vi får tilsendt eller samler inn for å registrere medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge er: navn, e-post, telefonnummer, adresse, ønsker melemskap og dine kommetarer til medlemskapet.

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten samler ikke inn spesiell kategori personopplysninger som: rase eller etnisitet, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, helseopplysninger, seksuell legning, biometriske data, religiøs eller filosofisk tro, genetiske data.

Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Hort sikrer at alle data skal lagres trygt og tar alle forholdsregler for sikkerhet og forhindre uautorisert tilgang til informasjon

Formål med behandlingen

Med unntak av de tilfeller som er beskrevet her, vil Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten bruke dine personlige data utelukkende for medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, teknisk administrasjon av nettstedet og for generell kommunikasjon med deg.

Bortsett fra de tilfeller som er beskrevet her, vil Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten ikke overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter eller bruke det andre steder.

Personlig informasjon vil aldri bli delt med tredjeparter, unntatt er sikre leverandører som utfører nødvendige tjenester som print, post og fkatura for ditt medlemsskap.

De ansatte i Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og er bundet av taushetsplikt.

Internasjonal overføring utenfor EU

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten overfører ikke personopplysninger til andre utenfor EU / EEC . 

Frihet til å velge

Du kan fritt bestemme hvilken annen type informasjon du tilgjengelig for Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten utover den informasjonen du gir i skjema for medlemskap.

Hvis du har endret personopplysninger (for eksempel postnummer, e-postadresse eller postadresse), kan du logge inn på Dyrebeskyttelsen Norge Mine Sider eller kontakte Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten for å korrigere eller oppdatere opplysningene.

Telefon: +47 33070800
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Cookies

Cookies er små filer som midlertidig er plassert på harddisken din. De brukes kun for å få informasjon om bruken av Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten -nettsiden. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen automatisk neste gang du ser på Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten-nettsiden. Avhengig av innstillingene dine, kan nettleseren din automatisk godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid også endre nettleserinnstillingene når som helst og bruke Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten -nettstedet uten informasjonskapsler.

Sikkerhet

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten tar forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot tap, ødeleggelse, forfalskning, manipulering og uautorisert tilgang. Dette gjøres selvsagt i samsvar med lovbestemt databeskyttelsesregulering av EU og Datatilsynets retningslinjer for IKT sikkerhet.

Sletting av personopplysninger

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten kan ha personopplysninger om deg hvis du har eller har hatt et medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, eller har adopert dyr fra oss.

Personopplysninger hos Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten blir slettet:

  • Når du ikke lenger er medlem i Dyrebeskyttelsen
  • Eierskifte på adoptert dyr ( du må ta kontakt med oss)
  • Dyret lever ikke lenger (du må ta kontakt med oss)
  • Kontrakter i henhold til arkivloven

Lenker til andre nettsteder

Disse personvernreglene gjelder for https://dbth.no, et nettsted for Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten. Nettstedet kan inneholde lenker til andre utenfor Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten.

Hvis du forlater nettstedet til Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten, anbefales det å lese nøye personvernreglene for hvert nettsted som samler personopplysninger.

Tredjepartsleverandører

Alle tredjepartsleverandører av Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten og Dyrebeskyttelsen Norge har inngått Databehandleravtale, denne avtalen sikrer din beskyttelse i henhold til:

Personopplysningsloven § 13, jf. § 15 og personopplysningsforskriftens kap.2

I henhold til «Generell databeskyttelsesforskrift» er EUs generelle databeskyttelsesforskrift 2016/679 Artikkel 28, Artikkel 49 (1), Artikkel 32 (1).

Rett til informasjon

Har du har spørsmål angående behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig:

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten

V/Personvernrådgiver
Pauliveien 190
3185 Skoppum
Norge

Rett til innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og hva vi bruker de til. Du kan selv se hvilke personopplysninger vi har om deg ved å logge deg inn på Dyrebeskyttelsen Norge Mine Sider

På forespørsel vil du bli informert skriftlig i henhold til gjeldende lover om hvilke personopplysninger Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten har om deg.

Endringer i personvernerklæringen

Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten kan oppdatere personvernreglene på dette nettstedet, så det anbefales at du regelmessig sjekker denne siden.