Søk i katteregisteret

Dyrebeskyttelsen Norge og Dyreidentitet har etablert et samarbeid om digital merking av katter i Norge. Registeret over øremerkede katter er nå slått sammen med registeret over mikrochipmerkede dyr. Formålet er å samle alle identitetsmerkede dyr i Norge i ett register.

Sammenslåingen av registrene innebærer at Dyreidentitet forestår drifting av registeret, herunder endringer, nyoppføringer og vedlikehold. Alle henvendelser vedrørende oppføringer i registeret skal derfor rettes direkte til Dyreidentitet: 22 99 11 30 (telefon), 22 99 46 01 (faks) eller  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Det selges ikke lenger øremerkenumre for øremerking av katter. Vi oppfordrer på det sterkeste til å i stedet id-merke din katt med mikrochip. Mer informasjon om mikrochip finner du hos Dyreidentitet. De fleste veterinærer tilbyr i dag mikrochipping av ditt dyr.

Obs! Dobbeltmerking: Vi har blitt gjort oppmerksomme på at det har forekommet noen få tilfeller av dobbeltmerking av katter i det gamle katteregisteret, hvor to katter ved en feiltagelse har fått samme ID-nummer tatovert i øret av veterinæren. Katter som har blitt utsatt for dobbeltmerking har fått lagt til [DOBBEL] bak kattens navn. Legg til en 0 (null) på slutten av ID-nummeret for å se den andre katten med samme nummer.

Søk i Dyreregisteret ved å skrive inn ID-nummer og trykk på søk